Ken jij het supplement Fenelook?

De kruiden fenegriek en knoflook vullen elkaar goed aan en bevatten beide stoffen die ervoor zorgen dat de ander beter wordt opgenomen. Fenelook, de naam zegt het al, is een combinatie van beiden kruiden!  

 

Fenegriek is een plant uit de vlinderbloemfamilie en is een bewezen geneeskruid. In de traditionele Oosterse geneeskunde wordt fenegriek voorgeschreven om onder andere astma, bronchitis en keelpijn te behandelen.

 

Knoflook is van nature rijk aan onder andere vitamine A en B, is goed voor een optimale weerstand, gezonde luchtwegen, een glanzende vacht en is tevens bloedzuiverend.

 

Fenelook is rijk aan vitamines en mineralen en kan eenvoudig ove rhet voer verstrekt worden of bij bijvoorbeeld door slobber worden gevoerd. Fenelook is verkrijgbaar in handige emmertjes van 1 kg inclusief maatschepje.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0