Dazen weg vliegenspray

 

Dazen Weg van het merk Excellent beschermt paard en ruiter tegen insecten (vliegen, muggen, dazen, wespen en horzels) en teken. Dazen weg is 100% biologisch afbreekbaar, gegarandeerd dopingvrij (gecertificeerd) en 4-6 uur werkzaam.

 

Inhoud 500 ml, inclusief vernevelaar!

 

€ 13,95

  • 1 kg
  • Dit product is momenteel niet voorradig

Productomschrijving


Dazen Weg beschermt paard en ruiter tegen insecten (vliegen, muggen, dazen, wespen en horzels) en teken, is 100% biologisch afbreekbaar, gegarandeerd dopingvrij (gecertificeerd) en 4-6 uur werkzaam.

 

Recreatief

Paard insprayen van een afstand van 20 tot 40 cm (niet onder zadel/zadeldek). De spray kan ook worden aangebracht door middel van een spons of doek. Vermijd contact met de ogen, neus en mond. Afhankelijk van of het paard zweet circa 3 uur werkzaam. 

 

Weide

Paard insprayen van een afstand van 30 tot 40 cm. De spray kan ook worden aangebracht door middel van een doek of spons. Vermijd contact met de ogen neus en mond van het paard.De spray kan in combinatie met vliegendeken worden gebruikt. Circa 4 tot 6 uur werkzaam afhankelijk van het wee, bij regen spray opnieuw aanbrengen voor een optimale werking.

 

Competitief

Paard insprayen van een afstand van 20 tot 30 cm. (niet onder zadel/zadeldek) . De spray kan ook worden aangebracht door middel van een doek of spons. Vermijd contact met de ogen neus en mond van het paard. Bij intensief werk (wanneer het paard veel zweet) is de spray maximaal 1 uur werkzaam, Na 20 minuten kan de spray overnieuw worden aangebracht.

 

Ruiter/Amazone

Spray onbedekte lichaamsdelen in vanaf een afstand van 20 tot 30 cm. Vermijd contact met de ogen neus en mond. Afhankelijk van de inspanning en het weer blijft de spray enkele uren werkzaam.