Little Bit Hooikussen 12 kg

 

Hooikussen gemaakt van PP-webbing en canvas: veilig, hygienisch en duurzaam.

 

Wil jij je paard de hele dag laten eten zonder risico's? Dan is deze hooikussen de oplossing! Door de maaswijdte eet het paard langzaam. Het hooikussen heeft aan de voorkant eetopeningen en is aan de achterkant van canvas. 

 

In het hooikussen kan 12 kg droog hooi wat ongeveer gelijk staat aan de gemiddelde drogestofbehoefte per dan van een warmbloedpaard van 500 kg. Door de kleine maaswijdte en het gebruik van PP-webbing en canvas is het hooikussen een veilig en alternatief voor een hooinet.

 

Het canvas is duurzaam en milieuvriendelijk. Het kussen is van boven af te sluiten doormiddel van klitteband.

 

Let op! Gebruik het hooikussen niet bij paarden met hoefijzers. De achterkant van het hoefijzer kan klem raken achter de mazen van het kussen. 

 

€ 74,50

  • 3 kg
  • Dit product is momenteel niet voorradig

EIGENSCHAPPEN


  • Maaswijdte: 3 x 3 cm
  • Omvang: 65 x 65 x 20 cm
  • Sterk en slijtvast hooikussen (hooinet)
  • Veilig en eenvoudig in gebruik 

Handleiding


Download
LBF-handleiding-definitief.pdf
Adobe Acrobat document 417.4 KB

Dit product is met de grootst mogelijke zorg en met het best beschikbare materiaal vervaardigd. Toch kan het Paarden Kennis Centrum geen garanties voor de bestendigheid ervan geven. Onze ervaring leert dat de meeste paarden met veel plezier eruit eten en het product een lange levensduur heeft. Individuele reacties zijn echter niet te voorspellen en sommige paarden blijken meer kracht uit te oefenen dan het materiaal kan verdragen.

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.