bestellen en leveren

Heerlijk toch? U besteld en wij leveren!


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra je bestelling bij ons binnen is zetten wij deze zo snel mogelijk voor je klaar! Wij streven er voor om bestellingen in de regio binnen 1 week op afspraak te bezorgen. Wanneer het niet mogelijk is om binnen de gestelde termijn te leveren dan nemen we contact met je op. Postpakketten worden binnen 3 dagen geleverd. 

 

Wie bezorgt mijn bestelling?

Bestellingen binnen onze regio zullen wij zelf op afspraak bij u aan huis komen afleveren. Bestellingen buiten onze regio zullen geleverd worden via een transporteur en kleine pakketjes zoals supplementen per post.

 

Ik heb niet alle artikelen of een verkeerd product ontvangen.

Wij vinden het erg vervelend dat de order niet correct is geleverd en willen dit uiteraard graag snel voor je oplossen. Neem zo spoedig mogelijk na bezorging telefonisch contact met ons op tel: 06-20213707 of per email info@wagenaarissterk.nl. Wij zullen contact met je opnemen om het ontbrekende of juiste product alsnog te leveren.

 

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Van gedachte veranderd? Dat kan! Wanneer je jouw bestelling wilt aanpassen of annuleren kan je het beste contact opnemen via tel: 06 20 213707 of per email info@wagenaarissterk.nl

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden bepaald door het gewicht en het type transport.

 

Pakketverzending

Tot 10 kg                                                 €    6,95

Tot 30 kg                                                 €  13,25

 

Pallet verzending

Vanaf   31 tot en met   250 kg              €  20,00

Vanaf 251 tot en met   500 kg              €  10,00

Vanaf 501 tot en met 1000 kg              €    5,00

 

Voorwaarden palletzending

Palletzendingen leveren we met behulp van een vrachtwagen. Om zonder problemen de zending bij jou te kunnen leveren vragen we graag je aandacht voor de volgende punten:

 

  1. De vrachtwagen dient voldoende ruimte te hebben om op het erf te komen en hier eventueel te draaien of om veilig te kunnen lossen aan de rand van de weg.
  2. Wanneer de vrachtwagen op het erf kan lossen, is het van belang dat er voldoende ruimte is om te draaien. 
  3. Het is niet mogelijk de pallet binnen in stal af te leveren. Houd zelf rekening met het vervoeren van de pallet naar de juiste opslaglocatie.

Twijfel je of de situatie passend is, neem dan contact met ons op!