retourneren


Retourneren

Wanneer het product niet naar wens is dan kunt u deze retourneren. Retourneren kan uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst. Het product dient dan onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

 

Voor het retourneren is het dus belangrijk dat je dit zo snel mogelijk aan ons doorgeeft dit kan zowel telefonisch op telefoonnummer 06 20213707 of per email info@wagenaarissterk.nl. Wij zullen vervolgens persoonlijk met jou afstemmen hoe het product geretourneerd kan worden.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. 

 

Herroepingsrecht

Iedereen heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel geheel gratis en zonder verzendkosten retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief alle andere gemaakte kosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in originele staat in verpakking aan Wagenaar is Sterk geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met onze klantenservice via het e-mailadres: info@wagenaarissterk.nl. Je kan hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 


Download
Modelformulier voor herroeping
Modelformulier_voor_herroeping.pdf
Adobe Acrobat document 7.1 KB