Hondenbrok DW Puppy Rijst & Lam

 

DW Puppy Rijst & Lam is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden vanaf 3 weken tot 1,5 jaar. Vergeleken met DW Puppy bestaat DW Puppy Rijst & Lam uit een grotere brok waardoor hij uitermate geschikt is voor grotere rassen.

 

De grotere brok dwingt de opgroeiende hond goed te kauwen, wat een posistief effect heeft op de spijsvertering. De gunstige eigenschappen van lamsmeel en rijst maken deze brok natuurlijk ook zeer geschikt voor kleinere rassen.

 

De kleine geexpandeerde brokjes zijn makkelijk te kauwen door pups. DW Puppy bevat alle bouwstoffen die nodig zijn voor pups en opgroeiende honden.

 

DW Puppy Rijst & Lam is verkrijgbaar in zakken van 15 kg. 

 

€ 25,50

  • 15 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

PRODUCTOMSCHRIJVING


  • De verpakking is voorzien van microporien, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. 

 

Download
Voedingsschema Puppy
Folder Hondenvoer (Blanco) v040112.pdf
Adobe Acrobat document 533.2 KB

DOMMELSCHE WATERMOLEN HONDENVOER


 

Dommelsche Watermolen heeft een compleet assortiment hondenvoer, hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Zonder torenhoge marketingbudgetten kan DW de prijzen tientallen procenten lager aanbieden dan de diverse bekende Premium merken.

 

Het assortiment van de Dommelsche Watermolen bestaat uit 8 varianten. Daarmee is er voor elke hond een geschikte variant beschikbaar!

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.