Hondenbrok DW Senior

 

DW Senior is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Hoewel per ras veschilt wanneer de seniorleeftijd wordt bereikt kan van circa 6 jaar worden uitgegaan. DW Senior onderscheidt zich van de andere soorten hondenvoer door een lager gehalte eiwit en vetten.

 

Daarbij zijn deze complete geexpandeerde brokken makkelijk te kauwen en licht verteerbaar. Daardat de brok speciaal is uitgebalanceerd voor honden met lagere voedingsbehoeften is DW Senior ook zeer geschikt voor honden met overgewicht. Zo weet u zeker dat uw hond toch alle benodigde voedingsstoffen krijgt.

 

DW Senior is verkrijgbaar in zakken van 15 kg.  

€ 24,95

  • 15 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

PRODUCTOMSCHRIJVING


  • De verpakking is voorzien van microporien, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal.
Download
Voedingschema Hondenbrok
Folder Hondenvoer (Blanco) v040112.pdf
Adobe Acrobat document 533.2 KB

DOMMELSCHE WATERMOLEN HONDENVOER


 

Dommelsche Watermolen heeft een compleet assortiment hondenvoer, hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Zonder torenhoge marketingbudgetten kan DW de prijzen tientallen procenten lager aanbieden dan de diverse bekende Premium merken.

 

Het assortiment van de Dommelsche Watermolen bestaat uit 8 varianten. Daarmee is er voor elke hond een geschikte variant beschikbaar!

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.