Duval Chlorella

 

Duval Chlorella (pyrenoidosa) poeder is een 100% natuurlijk voedingssupplement. Chlorella is een groene eencellige alg die essenetiele voedingsstoffen  zoals, vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren en vetzuren bevat die een paard nodig heeft.

 

Duval Chlorella poeder wordt aanbevolen als toevoeging aan de basisvoeding, ter ondersteuning van de gezondheid en de weerstand van het paard. Het bevat ongeveer 60% plantaardig eiwit, wat zeer bevorderlijk is voor de spieropbouw. Chlorella bevat de grootste hoeveelheid omega 3-vetzuren en chlorofyl van alle zoet- en zoutwater algen.

 

Chlorella is een van de krachtigste natuurlijke ontgifters. Chlorofyl reinigt de darmen en het bloed, versterkt de wand van de maag en darmen en heeft antibacteriële- en antischimmel werking. De groeifactor zorgt voor een verbetering van het vermogen om weefsels te herstellen en heeft een gunstige invloed op de darmflora.

 

Geen toegevoegde geur, kleur of smaakstoffen. Duval Chlorella is een 100% natuurlijk product!

 

€ 63,00

  • 1,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Extra informatie


  • Chlorella is een van de krachtigste natuurlijke ontgifters.

 

VOERadvies


Dosering

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

  • Kuur: 10 gram per 100 kg aan lichaamsgewicht
  • Onderhoud: 5 gram per 100 kg aan lichaamsgewicht

Bewaren:

Droog en buiten de invloed van direct zonlicht op kamertemperatuur.

De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket.

 De gezondheid van uw paard staat bij ons altijd voorop. Goed advies en service omtrent de producten staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De wetgeving is afgelopen jaren zodanig veranderd dat het niet meer is toegestaan om in de productbeschrijvingen een aandoening/probleem te noemen. Echter, snappen wij dat u vragen kunt hebben over de gebruiksaanwijzing van het product. U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

 

Ons advies is op basis van de genoemde symptomen en hier kunnen wij niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij adviseren ook altijd om bij gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw dierenarts.

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.