Knoflooksnippers

 

Knoflooksnippers worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit knoflook en bevat alle gezonde voordelen van knoflook. Van nature is knoflook rijk aan onder andere Vitamine A en B. De geur die na regelmatig gebruik uittreed via de porien is onaangenaam voor allerlei insecten. Knoflooksnippers kunnen eenvoudig met een muesli of brok gemengd worden of zelfs uit de hand gegeven worden. Dit tot in tegenstelling met knoflookpoeder.

 

€ 11,95

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN


  • Voor de algehele weerstand
  • Knoflook is van nature rijk aan onder andere Vitamine A en B

 

VOERadvies


Dosering

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

 

Pony's / Paarden: 10 - 20 gram per dag

De aanbevolen dosering niet overschrijden!

 

Bewaren:

Droog en buiten de invloed van direct zonlicht op kamertemperatuur.

De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket.De gezondheid van uw paard staat bij ons altijd voorop. Goed advies en service omtrent de producten staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De wetgeving is afgelopen jaren zodanig veranderd dat het niet meer is toegestaan om in de productbeschrijvingen een aandoening/probleem te noemen. Echter, snappen wij dat u vragen kunt hebben over de gebruiksaanwijzing van het product. U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

 

Ons advies is op basis van de genoemde symptomen en hier kunnen wij niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij adviseren ook altijd om bij gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw dierenarts.

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.