Fenegriek

 

Fenegriek in poedervorm is een aanvullend diervoeders met alle gezonde voordelen van fenegriek. Fenegriek wordt over het voer verstrekt. 

LET OP: niet gebruiken tijdens de dracht!

 

Fenegriek is een plant uit de vlinderbloemenfamilie en is een bewezen geneeskruid. In de traditionele Oosterse geneeskunde wordt fenegriek voorgeschreven om onder andere astma, bronchitis en keelpijn mee te behandelen.

 

€ 9,50

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN


  • Ter ondersteuning van de luchtwegen en algehele weerstand

 

VOERadvies


Dosering

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

 

Pony's / Paarden 10 - 20 gram per dag

Niet voeren tijdens de dracht!

 

Bewaren:

Droog en buiten de invloed van direct zonlicht op kamertemperartuur.

De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket.De gezondheid van uw paard staat bij ons altijd voorop. Goed advies en service omtrent de producten staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De wetgeving is afgelopen jaren zodanig veranderd dat het niet meer is toegestaan om in de productbeschrijvingen een aandoening/probleem te noemen. Echter, snappen wij dat u vragen kunt hebben over de gebruiksaanwijzing van het product. U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

 

Ons advies is op basis van de genoemde symptomen en hier kunnen wij niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij adviseren ook altijd om bij gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw dierenarts.

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.