Fenelook

 

Fenelook is de ideale combinatie tussen fenegriek en knoflook! Fenelook is van nature rijk aan vitamines en mineralen. De poeder kan eenvoudig over het voer verstrekt worden of bij voorbeeld door de slobber worden geroerd.

 

Fenegriek is een plant uit de vlinderbloemenfamilie en is een bewezen geneeskruid. In de traditionele Oosterse geneeskunde wordt fenegriek voorgeschreven om onder andere astma, bronchitis en keelpijn mee te behandelen.

 

Knoflookpoeder wordt gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit knoflook en bevat alle gezonde voordelen van knoflook. Van nature is knoflook rijk aan onder andere vitamine A en B. De geur die na regelmatig gebruik uittreed via de poriën is onaangenaam voor allerlei insecten. 

€ 10,95

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN


  • Ter ondersteuning van de algehele weerstand
  • Rijk aan vitamines en mineralen 

 

VOERadvies


Dosering

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

 

Pony's  / Paarden: 10 -20 gram per dag

 

Bewaren:

Droog en buiten de invloed van direct zonlicht op kamertemperatuur.

De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket.De gezondheid van uw paard staat bij ons altijd voorop. Goed advies en service omtrent de producten staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De wetgeving is afgelopen jaren zodanig veranderd dat het niet meer is toegestaan om in de productbeschrijvingen een aandoening/probleem te noemen. Echter, snappen wij dat u vragen kunt hebben over de gebruiksaanwijzing van het product. U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

 

Ons advies is op basis van de genoemde symptomen en hier kunnen wij niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij adviseren ook altijd om bij gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw dierenarts.

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.