Magnesiumoxide

 

Ter aanvulling van magnesium op het rantsoen van uw paard. Magnesium is een belangrijk mineraal dat onder andere bijdraagt aan een normale werking en de ontspanning van de spieren. Bovendien moet de verhouding calcium, fosfor en magnesium op de juiste manier met elkaar in verhouding zijn, als de drie bouwstenen van de botten.

 

Magnesium is nodig voor de opname van calcium in de botten en voorkomt ophoping van calcium in andere weefsels. Stressgevoelige paarden gebruiken hun voorraad magnesium sneller op. 

€ 12,50

  • 2,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN


  • Magnesium is een belangrijk mineraal dat onder andere bijdraagt aan een normale werking en ontspanning van de spieren.

 

VOERadvies


Dosering

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

 

Pony's         20 gram per dag

Paarden:     30 gram per dag

 

Bewaren:

Droog en buiten de invloed van direct zonlicht op kamertemperatuur.

De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket.De gezondheid van uw paard staat bij ons altijd voorop. Goed advies en service omtrent de producten staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De wetgeving is afgelopen jaren zodanig veranderd dat het niet meer is toegestaan om in de productbeschrijvingen een aandoening/probleem te noemen. Echter, snappen wij dat u vragen kunt hebben over de gebruiksaanwijzing van het product. U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

 

Ons advies is op basis van de genoemde symptomen en hier kunnen wij niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij adviseren ook altijd om bij gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw dierenarts.

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.