Vitamine E/C/Se/Lecithine

 

Tijdens een training produceren de spieren afvalstoffen: vrije radivalen. Vitamine E en selenium zijn nodig bij de afvoer van deze afvalstoffen. Bovendien zijn vitamine E en selenium nauw aan elkaar verbonden. De een kan zijn werk niet goed doen zonder de ander. Lecithine bevordert de activiteit van vitamine E en biedt zo indirecte bescherming tegen vrije radicalen.

 

€ 18,95

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN


  • Vitamine E en Selenium beschermen gezonde lichaamscellen tegen de gevolgen van intensieve inspanning en stressvolle situaties

 

VOERadvies


Dosering

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

 

Pony's         25 - 40 gram per dag

Paarden:     50 - 60 gram per dag

 

Bewaren:

Droog en buiten de invloed van direct zonlicht op kamertemperatuur.

De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket.De gezondheid van uw paard staat bij ons altijd voorop. Goed advies en service omtrent de producten staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De wetgeving is afgelopen jaren zodanig veranderd dat het niet meer is toegestaan om in de productbeschrijvingen een aandoening/probleem te noemen. Echter, snappen wij dat u vragen kunt hebben over de gebruiksaanwijzing van het product. U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

 

Ons advies is op basis van de genoemde symptomen en hier kunnen wij niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij adviseren ook altijd om bij gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw dierenarts.

Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.