Paardenbrok Optibreed XF70

 

Met de Paardenbrok Optibreed XF70 kan de gehele fokkerijstapel met één brok optimaal van voeding worden voorzien; de korrel voor merrie én veulen!

 

De toegevoegde AlueVita XF70 geeft met name aan de veulens extra toegevoegde waarde. Het extra hoge energiegehalte van een veulenkorrel is gereduceerd en hiermee ook het zetmeel- en suikergehalte. Paardenbrok Optibreed XF70 is een veilige korrel met een hoge verteerbaarheid, waarin ook de 100% opneembare mineralen en sporenelementen van Alltech in de vorm van chelaren zijn verwerkt.

 

Paardenbrok Total Care Mare is verkrijgbaar in zakken van 20 kg. 

 

€ 15,00

  • 20 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

EIGENSCHAPPEN


  • Voor drachtige en lacterende merries
  • Laag suikergehalte
  • Optimale beschikbaarheid van vitale bouwstoffen voor het ongeboren veulen.
  • Uitgebalanceerde Mg, Ca, P gehaltes voor een optimale groei van het ongeboren veulen. 
  • 100% chelaat premix 

VOERADVIES


Het voeradvies is 2 tot 4 kg per dag.

 

Let op! Dit is een advies, de benodigde hoeveelheid is onder andere afhankelijk van weidegang, arbeid en kwaliteit ruwvoer.

Productomschrijving


Download
Voedingswaarden Total Care Mare
Total-Care-Mare.pdf
Adobe Acrobat document 1.4 MB

EXTRA informatie


Deze brok biedt minder energie en ruw eiwit, maar wel sporenelementen koper, zink, mangaan, ijzer en seleen. Deze sporenelementen zijn op chelaat-basis, wat betekent dat ze 100% opneembaar zijn.

 

Total Care Mare bevat bovendien uitgebalanceerde magnesium, calcium en fosforgehaltes voor een optimale groei van het ongeboren veulen. De hoeveelheid koper is verhoogd ten opzichte van normale brok van 40 mg koper naar 60 mg koper en ook dit sporenelement is 100% opneembaar.

 

Aan de Total Care Mare zijn levende gisten toegevoegd voor een goede darmgezondheid en daarmee een efficiënte opname van nutriënten uit het voer. Het organische selenium (Sell-plex) ondersteunt de immuniteit en zorgt voor vitalere veulens.

TOTAL CARE

Het beste voor merrie en veulen; voor en na de bevalling


Vragen? neem dan contact met ons op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.