MUESLI's


Gastro-relax

 

Gastro-relax is een smakelijke energierijke muesli zonder haver en is zeer geschikt voor hete paarden of in de topsport.

 

 

Prijs vanaf € 16,50

 

Economix

 

Economix is een prachtige muesli die speciaal is ontworpen om goed in de silo geblazen te kunnen worden en is dan ook zeer slijtvast.

 

 

Prijs vanaf € 12,00


Granenmix plus

 

De Granenmix Plus is dezelfde mengeling als de Granenmix, maar dan met 10% vitaminekorrel toegevoegd.

  

 

Prijs vanaf € 14,00


Voerschep

 

Een handige voerschep, waarmee gemakkelijk gedoseerd kan worden inhoud 1 kg.

  

Prijs € 5,00

Kruidenslobber

 

Kruidenslobber is een zeer smakelijke en vitaminerijke slobber, die zeer geschikt is als traktatie, maar ook om bijvoorbeeld medicijnen aan toe te voegen. 

 

 

Prijs vanaf € 14,50


Powermix plus

 

Powermix plus is een zeer hoogwaardige mengeling van ontsloten (gepofte) granen. Het extreem hoge energiegehalte en lage eiwitgehalte maken dit voer bij uitstek geschikt als leverancier van energie.

 

Prijs vanaf € 13,00

Reform kruidenmix

 

Reform Kruidenmix is een zeer smakelijke en betrouwbare basismuesli. Reform kruidenmix heeft een gemiddeld energiegehalte, is arm aan eiwit en bevat geen haver.

 

 

Prijs vanaf € 14,50


Senior fit

 

Senior fit is een energiearme muesli die zowel droog als in slobbervorm gevoerd kan worden aan te dikke of oudere paarden. 

 

 

Prijs vanaf € 15,50

Ultra Sportmuesli

 

Een nieuwe innovatie voor uw sportpaard! Ultra Sportmuesli is een muesli die aanvullende preparaten tijdens een intensieve wedstrijd of opbouwperiode overbodig maakt. 

 

Prijs vanaf € 25,00